Garantie

Garantie biedt aan consumenten zekerheid dat zij niet van een koude kermis thuis komen als er onverhoopt wat misgaat met uw aankoop. Huijer.nl heeft hier enkele zekerheden voor ingebouwd. Zo bent u verzekerd van een onafhankelijke garantie in de gevallen dat het nodig is. Zo zijn wij aangesloten bij het CBW, wat staat voor Centrale Branche Wonen. Dit geeft de consument meer zekerheid. De voordelen zijn groot, maar zekerheid is de belangrijkste daarvan. 

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Algemene voorwaarden ter bescherming

Winkels die CBW-erkend zijn hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn wanneer u iets koopt. Denk aan (aan)betalen), annuleren, levertijden, wijze van leveren en vervoer en tenslotte de garantie. CWB-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 zekerheden:

  1. Veilig aanbetalen
  2. Onpartijdige klachtenafhandeling
  3. Extra garantie

De CBW-erkend-zekerheden komen alleen in het aanbod voor bij winkels die zijn aangesloten bij INretail, de grootste branchevereniging voor retail-non food. Heeft u behoefte om een CBW-erkend formulier in te vullen, klik dan op deze link.

Voorbij de standaard garantie

Huijer.nl biedt meer dan de standaardgarantie. Meer informatie hierover is te vinden bij de producten op onze website, of vraag het ons service Team. Elk product of merk heeft immers aanvullende garanties. Denk aan 25 jaar op veer- en framebreuk bij boxsprings. Huijer.nl investeert bovendien in onafhankelijke klantbeoordeling. Wij zijn aangesloten bij “Klanten vertellen”, een systeem voor onafhankelijke input (zie reviewbeleid).

Garantie aanmelden of meer informatie nodig? Mail naar [email protected].