Over Huijer.nl

Sinds 1983 leveren wij de beste kwaliteit en service op het gebied van nachtrust, en dit doen we bovendien voor een eerlijke prijs. Ben je op zoek naar een bed, een boxspring, mooi beddengoed of andere artikelen voor een optimale nachtrust? Dan ben je bij Huijer.nl aan het juiste adres. Want hoe jouw nachtrust beter kan, daar liggen wij wakker van!

De Huijer winkel in Gouda
De Huijer winkel in Gouda

Met jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en passie voor ons vak bieden we altijd de beste service, de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen op het gebied van slaapcomfort. Daarbij zijn al onze producten voorzien van het ‘Beste Keus-label’, zodat je zeker weet dat je altijd de juiste keuze maakt en kunt genieten van een optimale nachtrust. Nog beter: dankzij onze beste prijsgarantie weet je zeker dat je altijd de scherpste prijs krijgt en nooit te veel betaalt voor een goede nachtrust. Wil je onze beste prijsgarantie zelf testen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Neem een kijkje in onze webshop of kom gezellig langs bij onze winkel in Gouda om één van onze showrooms te bekijken.

Ons team

brandon huijer huijer.nl ook eigenaar

Brandon Huijer – Eigenaar

Brandon is mede-eigenaar, een echte ervaringsdeskundige en expert op het gebied van sales. Maar Brandon is een echte duizendpoot die zijn talenten zeker niet beperkt tot de salesafdeling. Samen met zijn broer Mitch, maken ze van al jouw dromen werkelijkheid.

mitch huijer huijer.nl eigenaar

Mitch Huijer – Eigenaar

Mitch is samen met Brandon eigenaar van Huijer.nl. Net zoals Brandon is Mitch een echte verkoper, maar Mitch is ook erg betrokken bij de andere afdelingen van Huijer.nl. Mitch en Brandon hebben beide een passie voor nachtrust en gebruiken dit als drijfveer om de wensen van de klant te behartigen.

brandon huijer huijer.nl ook eigenaar

Ron Huijer – Oprichter, Sales & Magazijn

Ron is de pionier achter Huijer.nl. In 1983 opende hij, samen met zijn vrouw Marianne, de deuren van zijn eigen beddenwinkel. Met Ron zijn motivatie en passie is Huijer.nl uitgegroeid tot de nachtrust expert van Nederland.

brandon huijer huijer.nl ook eigenaar

Marianne Huijer – Oprichter, Sales & Administratie

Marianne is de vrouw en zakenpartner van Ron. Sinds de oprichting in 1983 heeft Marianne ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan in de wereld van nachtrust. Marianne is nog steeds te vinden in de showrooms van Huijer.nl, waar ze al haar ervaring inzet om klanten bij te staan in het vinden van de perfecte producten voor een goede nachtrust.

thimo van der deijl medewerker huijer

Thimo – Verkoop, Service & Bezorging

Thimo is te vinden bij Huijer.nl als verkoopmedewerker. Thimo is gespecialiseerd in het bieden van de beste service om de kernwaarden van Huijer.nl te delen met onze geliefde klanten. Als je producten bestelt bij Huijer.nl is Thimo de persoon die ervoor zorgt dat deze producten bij jouw thuis geleverd worden.

tristan zoethout huijer.nl medewerker van het jaar

Tristan – Marketing & Sales

Tristan is de expert op het gebied van marketing en sales bij Huijer.nl. Voor het presenteren en promoten van onze producten kloppen we altijd bij Tristan aan. Hij heeft een passie voor optimalisatie en zorgt dat wij continu blijven innoveren.

Waarom moet je investeren in een goede nachtrust?

Een gezond mens brengt één derde van zijn dag door in bed. Als we zo gezegend zijn om 90 jaar oud te worden, betekent dit dat we 30 jaar in bed doorbrengen. Dit zijn heel wat uren die je in bed doorbrengt. Je hebt vast wel ergens geslapen waar het bed niet bepaald comfortabel is. En dan besef je hoe belangrijk een comfortabel bed en een goede nachtrust werkelijk is. Op je nachtrust wil je absoluut geen concessies doen. De missie van Huijer.nl is iedereen een perfecte nachtrust te bezorgen en dat doen wij al 41 jaar met veel passie en plezier.

Begin je dag met een lach

Wat in 1983 begon als familiebedrijf is uitgegroeid tot de online nachtrust expert van Nederland. Bij ons vind je alles op het gebied van nachtrust: van hoeslakens tot matrassen tot dekbedovertrekken en nog veel meer. Bij Huijer.nl zijn we heel trots op onze beste prijsgarantie. We bieden je niet alleen de mooiste merken aan, maar ook voor de beste prijs. Daarnaast zorgen wij dat al onze bestellingen binnen 24 uur gratis worden verzonden. En als je liever fysiek komt winkelen ben je van harte welkom in onze winkel in Gouda.

Ron Huijer - Oprichter van Huijer
Ron Huijer, oprichter beddenspeciaalzaak Huijer, foto uit 1983 genomen in Gouda

Niet zomaar een nachtrustwinkel

Er zijn genoeg plekken waar je een bed kan kopen, maar wat je niet overal vindt is 41 jaar ervaring in het vak. In deze 41 jaar hebben wij ontzettend veel geleerd over het belang van kwaliteit als het aankomt op nachtrust. Want wat is er nou belangrijker dan een goede nachtrust? Hier wil je absoluut niet op bezuinigen, maar met de beste prijsgarantie van Huijer.nl hoef je hier ook niet te veel voor te betalen.

Een breed assortiment met voor ieder wat wils

Bij Huijer.nl weten we dat ieder mens anders is en iedereen heeft andere voorkeuren, zeker als het aankomt op slaap en nachtrust. Waar de één houdt van een zacht matras, heeft de ander liever een steviger matras. Daarom bieden wij een enorm breed assortiment aan met de beste merken. We hebben uiteenlopende prijsklassen die een goede nachtrust toegankelijk maken voor iedereen, want wij geloven dat iedereen het verdient om lekker te slapen.

De kernwaarden van Huijer.nl

Bij Huijer.nl geloven wij in het belang van een goede nachtrust, we hebben er letterlijk ons werk van gemaakt. We hebben meer dan 40 jaar ervaring in ons vak en deze kennis zetten wij in om onze klanten de beste service te bieden. Daarnaast bieden we een exclusieve service met gratis bezorging, de beste prijsgarantie en 100 dagen omruilgarantie. We bieden een grote collectie aan met de allerbeste merken. Daarnaast hebben we altijd een ruime voorraad.

Van klein familiebedrijf naar multi-brand store

Ron en Marianne Huijer openden in 1983 hun eigen beddenzaak in Gouda. Wat begon als klein familiebedrijf is uitgegroeid tot de nachtrust expert van Nederland. Inmiddels staat de tweede generatie van de familie Huijer aan het roer van de onderneming. Wat Ron en Marianne zijn begonnen als een fysieke winkel, hebben de broers Mitch en Brandon online op de kaart gezet.

Ron en Marianne Huijer
Ron en Marianne Huijer tijdens de opening in Gouda

Mitch en Brandon zijn Huijer.nl begonnen, waarmee Huijer zowel in een fysieke winkel als online de beste nachtrust kan verzorgen. Onze winkel in Gouda is een echte multi-brand store, waar de klant alles kan vinden op het gebied van nachtrust. Ook online is Huijer dé nachtrust expert met de webshop Huijer.nl. Met onze uitstekende service, uitgebreide kennis en passie voor ons vak voorzien wij ook online klanten van een optimale nachtrust!

Wat kun je vinden bij Huijer.nl?

Bij Huijer.nl vind je alles wat te maken heeft met een heerlijke nachtrust. Wij bieden de beste producten van de beste A-merken op de markt, zoals MLine, Auping, Tempur, Caresse, Norma, Pullman, Beddinghouse, Kayori, VanDyck, Essenza en nog heel veel meer. Daarnaast hebben we ook een geheel eigen basiscollectie ontwikkeld in samenwerking met experts op het gebied van nachtrust.

Klanten beoordelen ons met een 9,1

Huijer.nl biedt service met een glimlach én de klant is natuurlijk koning. Bij Huijer doen we er alles aan om onze klanten letterlijk en figuurlijk in de watten te leggen. We bieden gratis bezorging, maar dat is niet alles. Wij bezorgen niet tot op de stoep, maar tot in de slaapkamer en dan monteren we je aankoop ook nog eens. Bij Huijer.nl is een aanbetaling niet verplicht, je hebt altijd een garantie om te ruilen en dan heb je ook nog onze beste prijsgarantie. Natuurlijk weten we dat er niks zo vervelend is als lang wachten op je aankoop. Daarom bieden wij snelle levering met de beste service. Dat is waar wij lekker van slapen en zo staan we elke dag fris en met een glimlach voor jou klaar.

Ook voor bedrijven en grootverbruikers is Huijer.nl de juiste keuze

Comfortabele, kwalitatieve bedden zijn niet alleen thuis van belang. Dat weten wij maar al te goed. Bij Huijer.nl denken we graag mee over maatwerk oplossingen voor bedrijven en grootverbruikers, zoals ziekenhuizen en hotels.

Vrachtwagen van huijer
Huijer levert overal in Nederland, België en Duitsland

Want ook op deze plekken is een goede nachtrust van essentieel belang. En zoek je naar een partner die jou kan helpen met het creëren van een goede slaapvoorziening voor hulpverleners zoals brandweerlieden? Ook dan ben je bij Huijer.nl aan het juiste adres. Deze professionals moeten goed kunnen rusten zodat ze gelijk in actie kunnen schieten als hun hulp gevraagd wordt. Een goede nachtrust is één van de beste investeringen die je als bedrijf kunt doen. Zo zorg jij voor gelukkig personeel, blije klanten en een optimale dienstverlening. En Huijer.nl is precies de partner die jij nodig hebt.

Maatwerk? Neem contact op met Huijer.nl

Voor grote projecten zoals een studentenwoning of een opvang is Huijer.nl de perfecte partner. Met onze uiteenlopende prijsklassen kunnen we projecten van alle budgetten voorzien van de beste nachtrust producten. Ook voor luxe jachten of vakantiehuizen, kan je terecht bij Huijer.nl. Met onze ervaring en onze geweldige producten zorgen wij ervoor dat jouw project een gegarandeerd succes wordt.

Neem gerust contact op met de details van je project, en dan zoeken we samen naar de beste producten voor jou! Je kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen om onze beste prijsgarantie zelf te ervaren.